Yumurtalı kaldirik kavurmasının hem sağlıklı hem de lezzetli bir seçenek olduğunu duymak harika. Özellikle Ege mutfağındaki yerini düşündüğümüzde, bu tarife ilgim çok arttı. Malzemeler oldukça basit görünüyor, kaldirik bulmakta zorlanmam. Dondurulmuş kullandığımızda hazırlama aşamasındaki sürecin nasıl olacağı merak ettim ama çözülmesini beklemek gerektiği net. Soğanı kavurduktan sonra kaldirik eklemenin doğru yöntem olduğunu düşünüyorum. Yumurtaları ekleme aşamasında karıştırmayı unutmamak önemli, sonuçta o lezzeti elde etmek için sabırlı olmak lazım. Yanında taze ekmek ile sunulması önerisi de iştah açıcı. Besin değerlerinin yüksek olması, bu tarifi denemek için bir başka sebep. Vegan alternatifleri merak ediyorum, acaba hangi bitkisel protein kaynakları kullanılabilir? Bence bu tarif mutlaka denenmeli!
Yumurtalı kaldirik kavurmasının hem sağlıklı hem de lezzetli bir seçenek olduğunu duymak harika. Özellikle Ege mutfağındaki yerini düşündüğümüzde, bu tarife ilgim çok arttı. Malzemeler oldukça basit görünüyor, kaldirik bulmakta zorlanmam. Dondurulmuş kullandığımızda hazırlama aşamasındaki sürecin nasıl olacağı merak ettim ama çözülmesini beklemek gerektiği net. Soğanı kavurduktan sonra kaldirik eklemenin doğru yöntem olduğunu düşünüyorum. Yumurtaları ekleme aşamasında karıştırmayı unutmamak önemli, sonuçta o lezzeti elde etmek için sabırlı olmak lazım. Yanında taze ekmek ile sunulması önerisi de iştah açıcı. Besin değerlerinin yüksek olması, bu tarifi denemek için bir başka sebep. Vegan alternatifleri merak ediyorum, acaba hangi bitkisel protein kaynakları kullanılabilir? Bence bu tarif mutlaka denenmeli!
Cevap yaz