Öncelikle geniş bir teflon tavaya sıvı yağını döküp soğanların kabuklarını soyduktan sonra küp-küp yemeklik doğrayın.
Soğanlar hafif pembeleşince üzerine kıymaları koyup karıştırmaya devam edin. Daha sonra bir kilo ıspanağı iyice yıkadıktan sonra ince ince tavanın içine doğrayın. Daha sonra tuzu ekleyin ve dinlendirin. Daha sonra kare bir borcama ıspanak karışımını dökerek güzelce yayın. Üzerine iki yumurtayı ayrı bir kapta çırpın ve üzerine sürün. Daha sonra önceden ısıtılmış 150 derecelik fırında yaklaşık olarak 20 dakika kadar pişirin. Üzerindeki yumurtalar kızarınca yemeğiniz pişmiş demektir. Sunumunu yapmak için şık bir servis tabağına alarak mutlaka ev yoğurdu ya da süzme yoğurt ile servis edin. Şimdiden Afiyet Olsun.